تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

مسگریان:قرارگاه رمضان اندازه یک دولت یا ارتش اثرگذاربوده است

فرمانده قرارگاه رمضان با بیان اینکه این قرارگاه به تنهایی به اندازه یک دولت یا یک ارتش اثرگذار بوده، گفت: قرارگاه رمضان برکات خیلی زیادی برای نظام ‌و سپاه داشته و از نادر مجموعه‌هایی است که حجم خدماتش نسبت به تعداد افرادش فوق العاده بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار عبدالرضا مسگریان فرمانده قرارگاه رمضان صبح امروز در یادواره شهدای این قرارگاه طی سخنانی اظهار داشت: سپاه از ابتدای تاسیس، منشا خدماتی شد که در جغرافیای منطقه تاثیرگذار بوده است.

 

وی افزود: قرارگاه رمضان با نگاه راهبردی مقام معظم رهبری در سال 63 تاسیس شد و در طول چهل سال فعالیت خود با همکاری با برادران خود در عراق توانسته در دوران دفاع مقدس علیه رژیم بعث عراق فعالیتهای موثری داشته باشد و پس از آن در جریان مبارزه با اشغالگران آمریکایی و شکل‌گیری نظام جدید عراق خدمات شایانی داشته است و در مبارزه با تروریست‌های داعش نقش محوری داشته است.

 

فرمانده قرارگاه رمضان با اشاره‌ به صحبتهای شهید حاج قاسم سلیمانی درباره این قرارگاه گفت: قرارگاه رمضان یک چشمه خیر بوده است و برکات خیلی زیادی برای نظام ‌و سپاه داشته و از نادر مجموعه‌هایی است که حجم خدماتش نسبت به تعداد افرادش فوق العاده بوده است.

 

سردار مسگریان تاکید کرد: قرارگاه رمضان به تنهایی به اندازه یک دولت یا یک ارتش اثرگذار بوده است./ تسنیم

ارسال نظر